elpis.blogg.se

Hej! Välkommen till min dagbok! Jag har bestämt att jag ska dela med mig av min resa, min livsresa. Ja, jag har redan påbörjat den ju eftersom jag har några år på nacken och jag har jobbat mycket med mig själv men det känns som det är nu det kommer att hända saker. Det är väl konstigt att för vissa ska det ta halva livet innan man hittar sig själv. Min tanke är att jag kanske kan inspirera fler! Ljus och kärlek till er alla vackra människor <3

Vedic art

Publicerad 2013-06-30 21:38:35 i Allmänt,

Kära dagbok!
 
Har precis kommit hem från en kurs i Vedic art.
Det är en sorts målarkurs där man målar utifrån sin känsla!
Helt otroligt att man kan få fram så mycket bara genom att vara nuvarande i vad man gör. Vara helt nuvarande i tavlan man skapar.
Sen efter målandet, skapandet så får man göra vad man vill med tavlan. Man kan elda upp den, kasta den, gräva ner den eller så sparar man den.
Där är väldigt mycket känslor med i skapandet så det händer mycket på insidan.
Jag kan lugnt säga att jag är helt slut nu.
Kursen var på en helg men jag hade behövt minst en vecka. Det bara kom upp mer och mer som ville ut.
Kursdeltagare fick inte kommentera varandras tavlor. Det kunde förstöra skapandet. Det var faktiskt en befrielse att bara få köra på utan att behöva bli kritiserad. För det var absolut inte motivet som var det viktiga utan det pågående arbetet.
 
Ljus och kärlek <3

Om

Min profilbild

Elpis

Jag är en tjej i mina bästa år och vill dela med mig av min personliga resa/självutveckling. Tänker använda denna bloggen som en dagbok. Har jobbat mycket med mig själv men har en bit kvar, om jag någonsin blir färdig? :) Jag jobbar mycket på det andliga planet och det kommer nog en del kanalisering här också. Vi får se hur det utvecklas! Välkomna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela